Onze pakketten

Te gek dat je meedoet!

Snuffelpakket

€ 7.00 p/m

3 maanden pakket

 • Gepersonaliseerde brieven
 • Stickers, kleurplaten en opdrachten
 • Wereldkaart
 • Retour enveloppen
Inschrijven

€ 21.00 eenmalig, geen automatische verlening

BESTE keuze

€ 5.50 p/m

12 maanden pakket

 • Gepersonaliseerde brieven
 • Stickers, kleurplaten en opdrachten
 • Wereldkaart
 • Retour enveloppen
Inschrijven

€ 66.00 eenmalig, geen automatische verlening

Lekker proberen

€ 6.25 p/m

6 maanden pakket

 • Gepersonaliseerde brieven
 • Stickers, kleurplaten en opdrachten
 • Wereldkaart
 • Retour enveloppen
Inschrijven

€ 37.50 eenmalig, geen automatische verlening

Hoe werkt het

Voltooi je inschrijving

Kies een pakket dat het beste bij jullie past. Daarna kunnen jullie direct de vragen invullen die helpen bij het personaliseren van de brieven.

Ontvang het starterspakket

Tito verstuurt zijn starterspakket met daarin een bijzondere wereldkaart, gepersonaliseerde brief, mooie stickers, kleurplaat en antwoordvel.

Om de week een nieuwe brief!

Iedere twee weken ontvangen jullie een nieuwe gepersonaliseerde brief prachtige illustraties en leuke uitdagingen. Zijn jullie al benieuwd?

WAUW!

De penvriendjes van Tito maken prachtige tekeningen en brieven!

Dit zeggen anderen van Tito

Het is superleuk!
Vele kinderen gingen je voor:

"Wat een super initiatief! Een aantal dagen geleden ontving onze dochter haar eerste brief en ging direct enthousiast aan het lezen, terwijl ze normaal echt niet zo dol is op lezen. Helemaal verbaasd over wat Tito van haar wist! Vol interesse las ze zijn verhaal in de brief. Normaal behoort schrijven ook niet tot haar hobby's maar in dit geval schrijft ze graag een brief terug. De bijgevoegde kleurplaat, stickers en wereldkaart zijn ook erg leuke en leerzame toevoegingen."

Anke

"Zo leuk dit project! Ons 6-jarig zoontje is echt superfan. Zodra hij de herkenbare envelop op de mat ziet liggen, danst hij door het huis. De brief wordt meteen gelezen en beantwoord. De leuke extra's erbij vindt hij ook fantastisch, laatst hebben we genoten van een heerlijk exotisch drankje volgens Tito's recept. Wij zijn volop enthousiast!"

Rebekka

"Echt superleuk, mijn bonuszoontje was superenthousiast! Is normaal niet van het kleuren en schrijven, maar ging meteen een brief met tekening terugsturen naar Tito. Hij vond het ook zo bijzonder dat Tito met onze hond had gepraat en hij daardoor zoveel over hem wist. De 2e brief is van de week binnengekomen dus hij kan er morgen weer tegenaan!"

Debby

"Onze dochter heeft echt enorm genoten van de brief van Tito Tasman! En wij als ouders dus ook, wij willen dit project graag voortzetten! Ze heeft uitvoerig de wereldkaart bekeken om op zoek te gaan naar het land van de aardappels. Via Google hebben we het uiteindelijk opgezocht, zo is ze er mee bezig! Complimenten ook alle extra dingen die erbij zitten. De kijkdoos is nog in de maak."

Ouders uit de pilotgroep

Aan de slag met Tito!

Super dat je erbij bent, schrijf je in om het starterspakket te ontvangen!

Inschrijven